Hyvää oloa joka päivä

Hemmottelukylpylän hinnat sisältävät Kolin Kylpykiulun sekä kylpytakin käynnin ajaksi. Pääset kylpylään edullisemmin S-Etukortilla, ja saat sillä myös bonusta.

Aukioloajat

Koli Relax Spa on avoinna päivittäin klo 10–20.  Alle 18 vuotias kylpylään täysi-ikäisen seurassa. Klo 16 jälkeen ikäraja kylpylään on 18 vuotta.

Kylpylälippu

36 €/hlö. Hinta voimassa S-Etukortilla, norm. hinta 39 €/hlö.

Perhelippu

74 €. Hinta voimassa S-Etukortilla päivittäin klo 10–16, norm. hinta 80 €/perhe. Perhelippu on 2 aikuiselle ja 2 lapselle (4–12 v.) tai 1 aikuiselle ja 3 lapselle (4–12 v.). Perhelippu sisältää kaksi Kylpykiulua.

Lippujen hinnat sisältävät Kylpykiulun Lumenen tuottein sekä kylpytakin ja pyyhkeen käynnin ajaksi.

Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit sekä Tyky-kuntosetelit käyvät maksuvälineenä Koli Relax Spa käyntiin vain Lumenen hemmottelutuottein. Kauneushoitola Kolin Edeaan setelit eivät kelpaa maksuvälineenä.

Lahjakortit

Osta lahjaksi Koli Relax Spa -elämys! Lahjakortit hemmottelukylpylään, Break Sokos Hotel Kolille, ravintoloihin ja rinteisiin saat myyntipalvelustamme:

Koli Relax Spa/
Break Sokos Hotel Koli
Ylä-Kolintie 39
83960 Koli
Puh. 020 1234 662
sales.koli@sokoshotels.fi

Koli Relax Spa:n lahjakortteja myynnissä myös Joensuussa Sokoksen neuvonnassa, Kimmelin vastaanotossa sekä Prisman neuvonnassa.

 

Seven-1