Viisi kylpyä joilla voit paremmin

Kulje omaa saunapolkuasi nauttien erilaisista altaista, elämyssuihkuista ja saunoista sen varrella sekä Kylpykiulusi hoitavista tuotteista.

Virkistävä

Herätä mielesi ja kehosi viileällä vedellä kylmäaltaassa tai Kolin Kuohu -suihkun alla. Istahda ulkopaljuun ja ammenna ajatuksillesi uutta virtaa kansallismaisemasta.

 

Kaunistava

Elämyssuihkut vievät sinut aistimatkalle sademetsään, sumuisille vuorille ja trooppisen myrskyn keskelle. Ihosikin nauttii! Viimeistele kauneuskylpy kasvonaamiolla tai käsihauteella saunan lämmössä.

Vahvistava

Tee karaiseva kylpy. Vahvista mielesi lujuutta kylmäaltaassa, laske hitaasti 40:een. Vaihda pore- tai valo-äänialtaaseen. Toista kolme kertaa ja tunne kylmän ja kuuman vahvistava vaikutus. Sauna, kunnon pihvi Grill it! -ravintolassa ja ilta Kirjastobaari Hiekkapakassa – näillä jaksat taas.  

Rentouttava

Laukaise kireys kehosta ja mielestä. Nauti vedenalaisesta musiikista, saunasta, poreammeesta ja maisemapaljusta. Rentoudu hetki Relax-huoneen lämpöpedissä maisemia ihaillen ja nauttien teetä ja hedelmiä. 

Palauttava

Ota paras hyöty irti hiihdosta, laskettelusta ja patikoinnista – tee tehokas ja miellyttävä lihashuolto Koli Relax Spassa. Kylmä-kuumavaihtokylpy elvyttää koko kehon, jalkakylpy patikoinnin väsyttämät jalat. Lisäpalveluna voit tilata hieronnan.

 

 

Seven-1