Näin pääset hemmottelu- ja maisemalomalle

Koli Relax Spa sijaitsee Break Sokos Hotel Kolilla Kolin kansallispuistossa Pielisen länsirannalla. Pohjois-Karjalan pääkaupunkiin Joensuuhun on matkaa 75 km, missä on myös lähin lentokenttä ja rautatieasema.

Varaa ryhmäsi loma jo etukäteen

Teethän kylpylän ryhmävaraukset etukäteen myyntipalveluumme. Kysy samalla tarjousta ryhmällesi myös majoituksesta, kokoustiloista, ravintolapalveluista ja aktiviteeteista. Mitä aikaisemmin varaat, sitä pidempään voitte nauttia loman odotuksesta.

Koli Relax Spa / Break Sokos Hotel Koli
Ylä-Kolintie 39
83960 Koli
Puh. 020 1234 662
sales.koli@sokoshotels.fi 


Näytä suurempi kartta

Autolla

Maanteitse pääset Kolille valtatie 6:ta pitkin. Kolin matkailukeskus sijoittuu Joensuun ja Juuan väliin, Joensuusta matkaa on 75 km. Helsingistä ajat Kolille noin kuudessa ja Kuopiosta puolessatoista tunnissa.

Lentäen

Kolin lähimmät lentokentät ovat Joensuussa ja Kuopiossa, minne on päivittäin useita vuoroja Helsingistä. Joensuun kentältä helpoin tapa tulla Kolille on kimppakyyti tai vuokra-auto.

Junalla

Juna Helsingistä Joensuuhun kulkee nopeimmin reilussa neljässä tunnissa. Joensuun asemalta pääset Kolille joko kimppataksilla tai vuokra-autolla. Yhteydet ovat loistavat myös Venäjälle Vainikkalan kautta.

Linja-autolla

Kolin linja-autoyhteydet löydät Matkahuollon sivuilta. Kirjoita lähtöpaikaksi esim. Joensuu ja määräpaikaksi Kolin kylä, niin saat haettua oikeat linja-autovuorot. Kolin kylältä pääset taksilla Koli Relax Spa hemmottelu- ja maisemakylpylään.

Välimatkat Koli Relax Spahan:

Joensuu 75 km
Helsinki 490 km
Kuopio 151 km
Oulu 343 km
Tampere 444 km
Vainikkala 321 km
Pietari 468 km


www.kolirelaxspa.fi
www.sokoshotels.fi
www.grillit.fi
www.koli.fi
 

Seven-1