Hoidot ja hyvinvointi

Kauneushoitola Edea koli

Edea Koli on avoinna ma-la klo 12-20 ja su sopimuksen mukaan. Aamupäivisin ja muina aikoina sopimuksen mukaan.

Suosittelemme ennakkovarausta, siten pystymme tarjoamaan juuri sinulle sopivat ajat. Hoitoja saatavana myös parihoitona.

Samana päivänä peruutetuista sekä kokonaan perumatta jääneistä hoitoajoista veloitamme täyden hinnan ja edellisenä päivänä peruutetuista ajoista 50% hoidon hinnasta.

Ajanvaraukset suoraanhttp: www.kauneushoitolaedea.fi/hoidot/koli/ajanvaraus/  ajanvarausjärjestelmän kautta tai puh. +358 (0)50 361 1991

 

HINNASTO 2017      ma-pe / la-su |

KASVOHOIDOT

Kasvohoito on kokonaisvaltaisesti rentouttava ja aisteja hemmotteleva hoitokokonaisuus. Meillä Edeassa jokaiseen kasvohoitoon kuuluu myös kulmien siistiminen sekä kasvojen, kaulan ja decoltee-alueen spa-hieronta. Hoidon jälkeen ihosi on kauniin kuulas, eikä punoita.  Voimme toiveestasi tehdä kevyen ehostuksen kasvohoidon jälkeen (sis. CC-voide, kulmakynä ja huulikiilto).

Tervetuloa rentoutumaan asiantuntevissa ja osaavissa käsissä!

Koli Beauty –kasvohoito (60min)               78€/88€
Syväkosteuttava/ puhdistava kasvohoito, joka räätälöidään asiakkaan ihon tarpeiden mukaisesti.
Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, tarvittaessa epäpuhtauksien poisto, seerumin imeytys, hieronta sekä naamio. 

Koli Wellness –kasvohoito (45min)          65€/76€
Ylellinen erikoiskasvohoito, joka hemmottelee aistejasi ja rentouttaa mielesi. Ihoa heleyttävät hoitoöljyt hellivät ihoasi tehden siitä levänneen ja kuulaan näköisen. Hierontapainotteinen hyvänolon kasvohoito.

Koli Elegance (75min)                          119€/130€
Ylellinen, ihoa kiinteyttävä erikoiskasvohoito aikuisen naisen iholle. Kokonaisvaltaisesti ihon nuorekkuutta lisäävä kasvohoito, joka madaltaa juonteita, elvyttää ja kirkastaa ihoa sekä tasoittaa ihon sävyä.

Koli Gentlemen –kasvohoito (60min)      80€/90€
Ihoa ravitseva ja vahvistava kasvohoito miehille. Hoitotuotteiden pääaktiiviaineet rauhoittavat sekä vahvistavat parrasajosta ärtynyttä ja herkistynyttä ihoa tehden siitä pehmeän sekä hoidetun näköisen. Tuotteiden tuoksumaailma on miedon maskuliininen.

SPA-VARTALOHOIDOT

Sweet Body Spa (60min)                                  79€/89€
Ihoa pehmentävä ja tehokkaasti kuoriva kuorintahoito kaikille ihotyypeille. Eteeristen öljyjen ja meren suolojen ansiosta hoito puhdistaa ja uudistaa vartalon ihoa tehden siitä pehmeän, raikkaan ja elinvoimaisen.
Hoitoon sisältyy kevyt kokovartalohieronta.

Firming Body Spa (60min)                              90€/105€
Nesteitä poistava, kevyesti kiinteyttävä vartalohoito selluliitin aiheuttamiin ongelmiin. Tummaa levää sisältävän vartalon paikallisnaamion ansiosta hoito edesauttaa nestekertymien ja kuona-aineiden poistumiseen kehosta. Hoitoon sisältyy kevyt kokovartalohieronta.

Renewing Body Spa (60min)                         115€/125€
Paikallisia rasva- ja nestekertymiä vähentävä uudistava vartalohoito. Merisuolojen ja levien yhdistelmää sisältävä vartalon paikallisnaamio stimuloi soluaineenvaihduntaa ja kiihdyttää rasva-aineenvaihduntaa ehkäisten rasvakertymien syntymistä. Hoitoon sisältyy kevyt kokovartalohieronta.

Hot Stone Massage (60min)                          90€/105€
Kokovartalon kuumakivihieronta on hyvin kokonaisvaltainen hoitoelämys, joka poistaa lihasjännityksiä, stimuloi ääreisverenkiertoa sekä rentouttaa kehoa ja mieltä. Sisältää myös kuivaharjauksen.

ELÄMYSHOIDOT

Elämyshoidot

Elämyshoidot ovat valmiiksi suunniteltuja, syvärentouttavia hoitokokonaisuuksia juuri Sinulle. Voit valita ylellisen kasvojen- ja vartalonihon hyvinvointia lisäävän hoitopaketin tai ottaa yhdessä puolisosi kanssa hemmottelevan parihoidon, valinta on Sinun.

Tervetuloa nauttimaan kokonaisvaltaisista hoitoelämyksistä!

Edea Signature (120min)                                 190€/205€
Ylellinen, kasvojen ihon hyvinvointia lisäävä erikoiskasvohoito yhdistettynä nesteitä poistavaan, kiinteyttävään vartalohoitoon takaavat sinulle syvärentouttavan hoitoelämyksen.

Mommy to be (60min)                                      89€/ 99€
Hemmottelua tulevalle äidille. Hoito sisältää kylvetyksen ja hieronnan jaloille sekä asiakkaan ihon mukaan räätälöidyn kasvohoidon. Hoitoa tehdessä huomioidaan äidin olo sekä raskauden vaihe.

Serenity Spa  (90min)                                        149€/160€                                
Aromaattinen hyvänolonkasvohoito yhdessä kokovartalon merellisen kuorintahoidon kanssa hellivät mieltä ja kehoa antaen kokonaisvaltaisen hyvänolon tunteen.

Relax Spa Treatment (75min)                       175€/195€ (2hlöä)
Vartalohoito kahdelle. Hoito alkaa hemmottelevilla jalkojen lämpökääreillä, jonka jälkeen keho viritetään levolliseen tunnelmaan klassisella kokovartalohieronnalla ja hoitoelämyksen viimeistelee päähieronta.

Couple Spa Moment (90min)                       250€/280€ (2hlöä)
Todellinen hemmotteluhoito pariskunnille! Hoito alkaa jalkojen kylvetyksellä, jonka jälkeen ne kuoritaan ja niille tehdään rentouttava hieronta. Tämän jälkeen käsille tehdään ihoa hellivä kuorinta ja hieronta. Hoito huipentuu aromaattiseen, hierontapainotteiseen kasvohoitoon.

Escape Spa Treatment (75min)                               205€/230€ ( 2hlöä)

Pako arjen kiireestä ystävän kanssa! Hoito alkaa rentouttavalla jalkakylvyllä. Tämän jälkeen selän iho kuoritaan merellisellä kuorinnalla, jonka ravitsevat öljyt hellivät ihoa ja mieltä. Hoitokokonaisuuden kruunaa syväkosteuttava kasvohoito, joka karistaa mielestä viimeisetkin arjen huolet.

HIERONNAT

KLASSINEN HIERONTA

Perinteinen, mieltä ja kehoa rauhoittava hieronta, joka tehostaa aineenvaihduntaa, rentouttaa lihaksia sekä ennaltaehkäisee lihasten jännitystiloja. 

osahieronta 30 min           37€/47€

puolihierontan 60 min        65€/79€

kokohieronta 90 min         89€/99€

 

AROMATERAPIAHIERONTA

Mieltä ja kehoa hellivä hieronta, jossa hoitoöljy valitaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Hieronnoissa käytetään korkealaatuisia eteerisiä öljyjä, jotka takaavat aromahieronnan tuloksellisuuden.

45 min              68€/78€
60 min              79€/89€

 

URHEILUHIERONTA

Hieronta, joka sopii niin kilpaurheilijoille kuin satunnaisesti liikkuvillekin. Hieronta toteutetaan asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden. Siinä käytetään monipuolisia otteita, mobilisointia sekä passiivisia venytyksiä. Urheiluhieronta on lihasta muokkaavaa hierontaa, joka vilkastaa aineenvaihduntaa, poistaa lihaskireyksiä ja lievittää kiputiloja, sekä auttaa lihaksia palautumaan urheilusuorituksesta/valmistautumaan urheilusuoritukseen.

30 min               37€/47€
60 min              65€/79€

Hierontojen alussa tehdään tarvittaessa alkukartoitus tutkien lihaskireydet sekä liikeradat.

 

RASKAUSHIERONTA

Vauvalle paras kasvualusta on kokonaisvaltaisesti hyvinvoiva äiti. Hieronta helpottaa raskauden aiheuttamia liitoskipuja, hermosärkyjä, lihaskireyksiä ja turvotuksia samalla rentouttaen äidin mieltä ja kehoa. Odottava äiti hierotaan kylki-tai puoli-istuvassa asennossa.
Hieronnassa käytetyt erikoistyynyt takaavat turvallisen ja tuetun asennon, jolloin äidin on helpompaa rentoutua. Hieronnan aikana sekä äidin että vauvan olo huomioidaan koko ajan. Väliaineena käytetään hajusteettomia ja raskaana oleville sopivia hoitoöljyjä.

60min               79€/89€

Heat Body Treatment

Kokonaisvaltaisesti rauhoittava ja kehoa hemmotteleva hoito, jossa yhdistyvät lihaksia rentouttava lämpöpakkaus sekä osa/puolihieronta.
Hoitoaika: n. 45min
Hinta: 70€/80€

Hoitoaika: n. 60min
Hinta: 78€/88€

 

PEDIKYYRIT

Spa-pedikyyri (75min)         76€/86€
Täydellinen jalkoja hemmotteleva jalkahoito. Hoitoon sisältyy jalkojen kylvetys, kuorinta, kovettumien poisto, kynsien siistiminen, kynsien lakkaus, naamio ja rentouttava hieronta.

Pedikyyri (50min)                  64€/74€
Jalkahoito, joka on helppo yhdistää myös toiseen hoitoon! Hoitoon sisältyy jalkojen kylvetys, kuorinta, kovettumien pehmentäminen, kynsien siistiminen ja kevyt hieronta.

 

MANIKYYRIT

Spa-manikyyri (60min)       63€/70€
Käsiä hellivä ja kaunistava käsihoito. Hoitoon sisältyy ylellinen spa-kuorinta, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, kynsien lakkaus, ihoa pehmentävä ja tehokkaasti kosteuttava naamio ja hemmotteleva hieronta.

Geelilakkaus (30min)           45€/54€
Laadukas Cuccio Color Veneer –geelilakkaus, joka ei vahingoita omaa kynttäsi. Kynsiä hoitava koostumus suojaa kynttä sekä estää geelilakas mikrohalkeilun. Kaunis ja kestävä lopputulos!

 

SOKEROINTI

Hellävarainen karvanpoistomenetelmä, joka on 100% luonnontuote. Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan ja näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy sileänä pidempään. Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin ja siksi sen avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat vartalon eri alueilta.

Sääret (45min)                         41€/49€

Reidet (30min)                         31€/36€

Kasvot (15min)                         25€/30€

Kainalot (30min)                     29€/35€

 

EHOSTUS

Juhlameikki (60min)             55€/60€

 

KESTOVÄRIT

Ripset ja kulmat                      32€/35€
(kh:n yhteydessä 22€)

Ripset/kulmat                          20€/25€

 

Kauneushoitola Edea pidättää oikeuden hinnan muutoksiin.

 

 

 

 

Seven-1