Nauti Suomesta

Nauti Suomesta

Inspiroidu Kolista

Kolin henkeäsalpaavista maisemista pääset nauttimaan kaikkina vuodenaikoina. Käy ulkoilupäivän päätteeksi palauttavassa kylvyssä Koli Relax Spassa. Siellä saavutat raukean ja rentoutuneen olotilan.

Laskettelu

Laskettelu

Ukko-Kolin rinteet sijaitsevat Break Sokos Hotel Kolin vieressä Kolin kansallispuistossa. Sieltä löydät mm. Ukko-Kolin mustan, jota monet pitävät Suomen haastavimpana rinteenä. Pääset rinteisiin suoraan hotellimme ulko-ovelta.

Loma-Kolin rinteet soveltuvat erityisesti perheille ja lautailijoille. Lastenrinne, pulkkamäki, laavut ja kota takaavat rentouttavan puuhapäivän koko perheelle.

Rinteitä on yhteensä 12, ja käytössä on yhteislippu Ukko-Kolille ja Loma-Kolille.

Lue Rinnepesueen kokemuksia

Hiihto ja lumikenkäily

Hiihto ja lumikenkäily

Hoidettuja hiihtolatuja löytyy yli 60 km perinteiselle ja luistelutyylille. Kolilta löytyy Suomen pisin valaistu latu (25 km). Koli tarjoaa hiihtäjälle haasteita ja hienoja maisemia! Talven suosikkilajeja on lumikenkäily. Lumikengillä pääsetkin ihailemaan Kolin satumaista luontoa aivan läheltä.

Patikointi

Patikointi

Kolin kansallispuistossa on hyvät merkityt reitit päiväretkille ja pidemmillekin vaelluksille. Merkittyjä retkeilyreittejä on noin 80 km. Perheille sopii esim. 2,5 km:n Kasken kierros, kokeneille retkeilijöille 30–61 km Herajärven kierros. Kansallispuistoon voit tutustua myös useilla luontopoluilla.

Vesillä liikkuminen

Vesillä liikkuminen

Suomen viidenneksi suurin järvi, Pielinen, soveltuu hyvin purjehtijoille, moottoriveneilijöille ja melojille. Kansallispuiston tuntumassa on yli 10 km pitkä melontareitti Ahmolampi–Savijärvi–Ylemmäinen -linjalla.

Pyöräily

Pyöräily

Kolin kylän halki sekä Herajärven ja Jeron järven tuntumassa kiertää merkitty pyöräilyreitti (nro 6). Kansallispuiston reiteillä ja poluilla pyöräily on kielletty, mutta sitä halkovilla yksityisteillä saa pyöräillä.

Lisätietoja: www.koli.fi

Aukioloajat

Koli Relax Spa on avoinna päivittäin klo 10–20,
lauantaisin klo 15 jälkeen vain hotellin asukkaille.
Klo 16 jälkeen ikäraja kylpylään on 18 vuotta.

HUOM!

Kylpylässä on rajallinen määrä pukukaappeja, joten etenkin lauantai-iltaisin ja loma-aikoina kylpylään pääsyä saattaa joutua jonottamaan.

NAPEROVIIKOT jolloin lapsilla lisäaika pulikoida klo 18 saakka. Spa K-18 klo 18-20.

16.2.-10.3.2019
14.10-27.10.2019

HUOLTOTAUOT KYLPYLÄSSÄ:
13.-17.5.2019
28.-29.10.2019

Hinnasto

S-EtukorttiNormaali
Kylpylälippu aikuinen36 €39 €
Kylpylälippu lapsi (4-12 v.)15 €15 €
Perhelippu74 €80 €

Perhelipulla käynti Koli Relax Spassa kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle (4-12 v.) tai yhdelle aikuiselle ja kolmelle lapselle klo 10-16 välillä. Perhelippu sisältää kaksi kylpykiulua.

Alle 15 vuotias kylpylään täysi-ikäisen seurassa.


HUOM! KYLPYLÄ ON KLO 16 JÄLKEEN K-18.

Lauantaisin kylpylä on auki kaikille klo 10-15 ja klo 15 jälkeen vain hotellin asukkaille.

Smartum

Smartumin, Tykyn, eazybreakin, ePassin ja Ticketin Virike ja Duo liikunta- ja kulttuurisetelit käyvät maksuvälineenä.