Koli Relax Spa, Palvelut

Rentoudu yksin tai yhdessä

Astu saunapolulle!

Tartu tarjoamaamme kylpykiuluun ja lähde matkalle kohti nautintoa ja hyvää oloa. Polun varrella on tarjolla viisi erilaista kokemusta erilaisiin tarpeisiin.

Kotimaisen Lumenen ylellisen kylpykiulun tuotteilla tuot suomalaisen luonnon puhdistavan voiman ihollesi asti. Kulje polku ja koe kokonaisvaltainen saunaelämys. Kaikki kylpykiulun tuotteet sopivat sekä naisille että miehille.

Ota kylpykiulun tuotteet mukaasi kylpylään. Kukin tuotteista sopii yhteen Saunapolun viidestä vaiheesta. Opastetaulut ohjeistavat kylpylässä niiden käyttöön. Kuori, puhdista ja kosteuta kehosi nauttien saunan lämmöstä.

Jos vierailet kylpylässä jonkun kanssa, voi seuralaisesi vaihtaa halutessaan oman kylpykiulunsa juomakiuluksi täynnä S-ryhmän asiakasomistajaviinejä tai Kontiomehun Karpalo- ja Lehtikuohua.

 

Palvelut

Löydä oma nautintosi!

Kylpylän valikoimaan kuuluu kahdeksan erilaista allasta ja kolme saunaa, joissa pääset kokemaan veden ja lämmön monin eri tavoin. Niiden lisäksi voit rentoutua elämyssuihkuissa ja levätä Relax-huoneen hellivissä lämpöpedeissä.

Virkisty kylmäaltaassa ja anna elämyssuihkujen viedä sinut aistimatkalle Kolin kuohuihin.
Poreallas ja valo-ääniallas leikkivät aisteillasi ja ulkoilmapaljut Kolin maisemissa saavat unohtamaan kaiken muun ympärilläsi.

Lämminten altaiden vesi on 34-asteista ja kylmien altaiden 7-asteista.

Löylyistä valittavanasi on aistikas 60-70-asteinen Kivi-aromisauna, lempeästi hellivä, 40-50-asteinen Vesi-höyrysauna sekä suomalaisen Tuli-saunan tiukka 80-90-asteinen kuumuus.
Olipa tavoitteesi rentoutua, kaunistua tai palautua raskaan vaelluksen jälkeen, kylpylämme tarjoaa sinulle ikimuistoisen kokemuksen.

Ohjeita kylpylävieraille

Saat kylpylään mukaasi pyyhkeen. Jos majoitut Break Sokos Hotel Kolilla, löydät sen valmiina hotellihuoneestasi. Pukuhuoneet suihkuineen ovat erikseen naisille ja miehille.

Peseydyttyäsi pukeudu uimapukuun ja pidä se ylläsi kylpylän kaikissa tiloissa, myös saunoissa. Kaikki saunamme ovat sekasaunoja.

Voit tuoda kylpylään virvokkeita mukanasi kahvila Kahpitsasta tai tilata niitä vierailun aikana puhelimella Relax-huoneesta.