Näin pääset hemmottelu- ja maisemalomalle

Näin pääset hemmottelu- ja maisemalomalle

Yhteystiedot

Koli Relax Spa sijaitsee Break Sokos Hotel Kolilla Kolin kansallispuistossa Pielisen länsirannalla. Pohjois-Karjalan pääkaupunkiin Joensuuhun on matkaa 75 km, missä on myös lähin lentokenttä ja rautatieasema.

Varaa ryhmäsi loma jo etukäteen

Teethän kylpylän ryhmävaraukset etukäteen myyntipalveluumme. Kysy samalla tarjousta ryhmällesi myös majoituksesta, kokoustiloista, ravintolapalveluista ja aktiviteeteista. Mitä aikaisemmin varaat, sitä pidempään voitte nauttia loman odotuksesta.

Koli Relax Spa / Break Sokos Hotel Koli
Ylä-Kolintie 39
83960 Koli
Puh. 020 1234 662
[email protected] 

Autolla

Autolla

Maanteitse pääset Kolille valtatie 6:ta pitkin. Kolin matkailukeskus sijoittuu Joensuun ja Juuan väliin, Joensuusta matkaa on 75 km. Helsingistä ajat Kolille noin kuudessa ja Kuopiosta puolessatoista tunnissa.

Lentäen

Lentäen

Kolin lähimmät lentokentät ovat Joensuussa ja Kuopiossa, minne on päivittäin useita vuoroja Helsingistä. Joensuun kentältä helpoin tapa tulla Kolille on kimppakyyti tai vuokra-auto.

Junalla

Junalla

Juna Helsingistä Joensuuhun kulkee nopeimmin reilussa neljässä tunnissa. Joensuun asemalta pääset Kolille joko kimppataksilla tai vuokra-autolla. Yhteydet ovat loistavat myös Venäjälle Vainikkalan kautta.

Linja-autolla

Linja-autolla

Kolin linja-autoyhteydet löydät Matkahuollon sivuilta. Kirjoita lähtöpaikaksi esim. Joensuu ja määräpaikaksi Kolin kylä, niin saat haettua oikeat linja-autovuorot. Kolin kylältä pääset taksilla Koli Relax Spa hemmottelu- ja maisemakylpylään.

Kimppataksi

Joensuu–Koli -reitillä liikennöi etukäteen tilattava ja ovelta ovelle palveleva kimppataksi. Kimppataksin tilaus puh. 020 741 4392 suositellaan tehtäväksi edellisenä päivänä. Mainitse tilauksen yhteydessä oletko tilaamassa kimppataksi- vai yksityisvuoroa.  Joensuusta kimppataksi palvelee myös liittymäliikenteenä juna- ja lentokonevuoroille. Kimppataksin reitti muodostuu tilausten perusteella ja siksi aikataulut ovat arvioituja aikoja. Palvelunumerosta saat tarkat aikataulut. Kyytiin voi nousta Kolin alueelta tai reitin varrelta. Joensuussa auto käy tarvittaessa keskussairaalassa sekä lento- ja rautatieasemalla. 

Kimppataksin lisävuorot löytyvät osoitteesta www.kolintaksi.fi. Varaukset lisävuorolle [email protected] tai puhelimella 020 741 4391. Lippuhinnat samat kuin normaalilla kimppataksilla. 

Aukioloajat

Koli Relax Spa on avoinna päivittäin klo 10–20,
lauantaisin klo 15 jälkeen vain hotellin asukkaille.
Klo 16 jälkeen ikäraja kylpylään on 18 vuotta.

HUOM!

Kylpylässä on rajallinen määrä pukukaappeja, joten etenkin lauantai-iltaisin ja loma-aikoina kylpylään pääsyä saattaa joutua jonottamaan.

NAPEROVIIKOT jolloin lapsilla lisäaika pulikoida klo 18 saakka. Spa K-18 klo 18-20.

16.2.-10.3.2019
14.10-27.10.2019

HUOLTOTAUOT KYLPYLÄSSÄ:
13.-17.5.2019
28.-29.10.2019

Hinnasto

S-EtukorttiNormaali
Kylpylälippu aikuinen36 €39 €
Kylpylälippu lapsi (4-12 v.)15 €15 €
Perhelippu74 €80 €

Perhelipulla käynti Koli Relax Spassa kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle (4-12 v.) tai yhdelle aikuiselle ja kolmelle lapselle klo 10-16 välillä. Perhelippu sisältää kaksi kylpykiulua.

Alle 15 vuotias kylpylään täysi-ikäisen seurassa.


HUOM! KYLPYLÄ ON KLO 16 JÄLKEEN K-18.

Lauantaisin kylpylä on auki kaikille klo 10-15 ja klo 15 jälkeen vain hotellin asukkaille.

Smartum

Smartumin, Tykyn, eazybreakin, ePassin ja Ticketin Virike ja Duo liikunta- ja kulttuurisetelit käyvät maksuvälineenä.